• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

blue

nutella
ESF Güru
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
[wiki]awg-nedir-awg-tablosu-ve-metrik-karsiligi[/wiki]

blue

nutella
ESF Güru
ESF Profesör
ESF Tecrübeli

issizogrenci

işsizlik kötü, öğrencilik dahada :(
@blue abi bu ingilizleri anlamiyordum bide amerikanlarda varmis bu huy. Suna mm diyin olsun bitsin, hep ingilizlerin basinin altindan cikiyor bunlar :D neymis efendim c degil f miş, litre degil galonmus metre degil inç mis, mil miş ft miş, hepiniz ayni seyi diyin ne ugrastiriyorsunuz tum dunyayi :D elinize saglik abi :D

blue

nutella
ESF Güru
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
@blue abi bu ingilizleri anlamiyordum bide amerikanlarda varmis bu huy. Suna mm diyin olsun bitsin, hep ingilizlerin basinin altindan cikiyor bunlar :D neymis efendim c degil f miş, litre degil galonmus metre degil inç mis, mil miş ft miş, hepiniz ayni seyi diyin ne ugrastiriyorsunuz tum dunyayi :D elinize saglik abi :D
Aynı fikirdeyim, ben genelde 0.32mm falan derim zaten, bunlar sadece bilgi içindi :)

nadas00

E-Sigara Tiryaki
Ben hocalarımdan hep şöyle duydum: dar bir yolda daha zor yürürsünüz, direnç fazladır. Geniş bir yolda daha rahat yürürsünüz direnç azdır.

Telin awg'si direnci etkiliyor kısaca. Awg arttıkça, tel inceliyor direnç artıyor; awg azaldıkça tel kalınlaşıyor, direnç azalıyor.

dento35

E-Sigara Profesör
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
awg'de bize ters gelen mantık olayı şu metali her işlemden geçirmede bir numara artıyor örn 28 awg metali 28 kere makinadan geçirerek o kalınlığa indiriyorlar.

AliAvss

Banlandı
Tablo ve inceleme cok cok acikca olmus bilmedigm cok sey ogrendim tesekkurler

HALO REİSS

E-sigara Meraklısı
Slm arkadaşlar awg eyw onu anladim peki ga ne oluyor sigara içimi için 26 ga teli kullanabilirmiyim

UnbaLanceD

E-Sigara Acemi
Ga awg aynı şey diye biliyorum. Sigara içimi için tel değil, kullanılan atomizerin yapısı önemli. 26ga/awg tel ile sıcak buhar elde edilirken, telin awgsi yükseldikçe, yani çapı küçüldükçe elde edilen buharın sıcaklığı düşer. 26ga ve 30ga telde yapacağın sarımlardaji farklar buhar sıcaklığı ve kullanılan güçtür.. Yani olay tamamen zevk meselesi. Genel olarka sigara içimi için 26 ile 32 ga arasında teller kullanılıyor. Nokta atışı yapmak istiyorum dersen 28 ga işini görecektir diye tahmin ediyorum.

BEŞİKTAŞK

E-Sigara Kullanıcısı
Faydalı bir paylaşım olmuş. Ellerine sağlık @blue

Puff

E-Sigara Tecrübeli
Güzel konu, güzel paylaşım. Emeğinize teşekkür, elinize sağlık...