• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

likitloverr

:)
Forum Abisi
ESF Veteran
Güncellenebilen versiyon, 2ml likit kapasitesi ve ijust2 coilleri ile geliyomuş. TCR fonksiyonu da olacakmış.

Yeni başlayanlar için zarif bir opsiyon olacak sanırım.
Va37nn.jpg

nMJD60.jpg

http://www.heavengifts.com/Eleaf-iStick-Pico-TC-full-Kit.html

Son düzenleme:

Darth Vapor

E-Sigara Tecrübeli
2016da gümrükler gevşekken aldığım, yıllardır elimden tonla mod gelip geçse de satmayı hiç düşünmediğim emektar yoldaşım. çıktığı döneme göre watt,smart, by-pass,tcr gibi her ihtiyacı tek başına karşılayan şahane bir modtur. Yaşına göre ekranı ölü gibiydi, onu da sıfırladım, yine eski formunda ihtiyar.
1686053504290.png

Alfred Hitchcock

E-Sigara Acemi
2016da gümrükler gevşekken aldığım, yıllardır elimden tonla mod gelip geçse de satmayı hiç düşünmediğim emektar yoldaşım. çıktığı döneme göre watt,smart, by-pass,tcr gibi her ihtiyacı tek başına karşılayan şahane bir modtur. Yaşına göre ekranı ölü gibiydi, onu da sıfırladım, yine eski formunda ihtiyar.
310285 eklentisini görüntüle
Ekranı nasıl canlandırdınız hocam?

ETERNA

E-Sigara Acemi
Maşallah hocam yeni gibi duruyor, bir kaç ay önce benim piconun ekranı da yenilendi canavar maşallah :) kıyamete kadar pico ile devam!

Darth Vapor

E-Sigara Tecrübeli

Wolves

E-Sigara Kullanıcısı
Daha bugün telegramda sıfır satışına rastladım. Adam almış yedek diye koymuş kenera saklamış yıllarca :) şaka gibi :)
Bi 5-10 yil sonra antika degerinde bile olabilirler :)

Wolves

E-Sigara Kullanıcısı
Her elektronikçi bunu halleder mi ki? Elektronik sigaradan anlayan birisi miydi?
Her elektronikçi halleder aslında 👍🏻 ekran degisimi cok karmasik degil. Bende rahmetli smok alien modumun ekranini oto müzik sistemleri ile ilgilenen bir arkadaşıma değiştirtmiştim.

Darth Vapor

E-Sigara Tecrübeli
Her elektronikçi bunu halleder mi ki? Elektronik sigaradan anlayan birisi miydi?
Ben kendim lehimledim. Ama aldığım lehim teli dandikmiş, elektronikçiye götürdüm. Lehimleri tazeledi çalıştı. Herhangi bir telefon, bilgisayar veya playstation tamircisi yarım saatte halleder. Ya da Doğubank 3. Katta xbox tamir yazan bir yer var, ben oraya yaptırdım. Hatta benden link alıp ekran da sipariş ettiler yanımda.

Alfred Hitchcock

E-Sigara Acemi
Ekran siparişi vereyim de önce bi kendi sıfır bilgimle parmaklarım muhtemelen. Baktım olmuyor bilen ellere teslim ederiz :)

• Beğendim
Tepkiler: Wolves

Darth Vapor

E-Sigara Tecrübeli