• -Forumdan satın alınan 2. el ürünler forum içinde veya dışında üzerine kâr eklenerek satılamaz. Bu durumun tespiti halinde üye forumdan 1 hafta süre ile uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişleri 3 ay süre ile yasaklanır. Bu ihlalin tekrarı halinde üye forumdan 1 ay uzaklaştırılır ve satış forumlarına girişi 6 ay süre ile yasaklanır. Bu kuralın 3. kez ihlal edilmesi halinde üye forumdan kalıcı olarak uzaklaştırılır.
  • Tum uyelerimizin Dikkatine.. Forumun Yeni Adresi: https://www.esfvape.eu/
ESF' ye Hosgeldiniz.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek icin uye olunuz.
Kayıt Ol

Aran

E-sigara Meraklısı
Yerinizi bizde alalım 😋😋

UslanmaM

E-sigara Meraklısı
Peki hangi kimya şirketinden alsak şuan için pastahane likitleri güzel olur ve daha uzun dayanır?

Veya şunu şuradan bunu buradan alalım gibi mi belirlesek?

Playbonestar

E-Sigara Acemi
Tedarikcilerimiz iyidir. Onun dışında Mixle, Vela, Falcon tavsiye edebilirim. Safir ve golden kimyanın da seveni var. Deneyerek buluyoruz. Hangi nbase ile demlediğiniz de fark ediyor.

• Beğendim
Tepkiler: UslanmaM

The Man

E-Sigara Kullanıcısı
Golden son zamanlarda muhteşem buzdu. Trebeca'd bile kullandıkları şeker tele yapışıyor yanık şeker tadı geliyor 2. tank'dan sonra. Safir de aynı diyebilirim. Mixle denedim demlendiği zaman göreceğiz o ne durumda olacak. Sanırım bu gidişle tekil aroma alacağız

The Man

E-Sigara Kullanıcısı
Kesin Denemelisin:
Shortbread Biscuit
İçeriği:
İki farklı bisküvi ve çeşitli kremaların muhteşem
birlikteliği. Baskın bir büskivi altında yatan yumuşak
sütlü kremalar ile pürüzsüz bir lezzet oldu.

Bir Daha Almam:

Golden'dan muffin man
Tavsiyeye ihtiyacım var:

Sütlü Püskevit, tarçınsız

mhmtydnz

E-Sigara Tiryaki
Golden son zamanlarda muhteşem buzdu. Trebeca'd bile kullandıkları şeker tele yapışıyor yanık şeker tadı geliyor 2. tank'dan sonra. Safir de aynı diyebilirim. Mixle denedim demlendiği zaman göreceğiz o ne durumda olacak. Sanırım bu gidişle tekil aroma alacağız
Safirden son siparişimdeki ananas faciasından sonra tereddut ediyorum ama capella nar siparis etmeyi düsünuyorum bu sefer.

• Beğendim
Tepkiler: The Man

The Man

E-Sigara Kullanıcısı
Safirden son siparişimdeki ananas faciasından sonra tereddut ediyorum ama capella nar siparis etmeyi düsünuyorum bu sefer.
safir hediye olarak flip flop lychee göndermiş, mentol severseniz eğer fena değil. Ben hiç sevmeme rağmen hoşuma gitti. Mtl'den ziyede dl için daha uygun gibi

The Man

E-Sigara Kullanıcısı
Mixle'nin Boss Reserve'ini çok beğendim. Düşük kullanım oranı ve dengeli aromaları hoşuma gitti. Sevenine tavsiye edebilirim

mhmtydnz

E-Sigara Tiryaki
safir hediye olarak flip flop lychee göndermiş, mentol severseniz eğer fena değil. Ben hiç sevmeme rağmen hoşuma gitti. Mtl'den ziyede dl için daha uygun gibi
Teşekkürler hocam. Ez duz it ve azulberry aldım demleniyor. Hediye olarak da kanzi göndermişler. Yakın tatlar gibi geldi henüz kullanmadım ama. Azulberry çok iyi kokuyor ama onu belirtmeliyim :)

• Başarılı
Tepkiler: The Man

The Man

E-Sigara Kullanıcısı
Teşekkürler hocam. Ez duz it ve azulberry aldım demleniyor. Hediye olarak da kanzi göndermişler. Yakın tatlar gibi geldi henüz kullanmadım ama. Azulberry çok iyi kokuyor ama onu belirtmeliyim :)
Krema ve meyve bir araya gelince gerçekten güzel oluyor deneme listeme ekledim hocam iştahım kabardı :D

Nabu

E-sigara Meraklısı
Arkadaşlar bana diy kit (pastane aroması) birde yumuşak içim 0mg yada 1mg nic Nbase tavsiyesi verirmisiniz.

Labuda

E-Sigara Güru
ESF Güru
ESF Profesör
ESF Tecrübeli
Bulunabilirse Sugar Rush tavsiye ederim.Orjinal

• Beğendim
Tepkiler: Özgürhnd