Hattori Hanzo
E-Sigara Acemi
Onu kullanmıştım sanki midem kalkmıştı yanlış hatırlamıyorsam yoğurttan olsa gerek :/Safirin rocket man'ı (yoğurtlu yabanmersini) sizi eski gunlere götürebilir hocam. DLde de MTLde de cok basarıli bence.
Onu kullanmıştım sanki midem kalkmıştı yanlış hatırlamıyorsam yoğurttan olsa gerek :/Safirin rocket man'ı (yoğurtlu yabanmersini) sizi eski gunlere götürebilir hocam. DLde de MTLde de cok basarıli bence.
Onu kullanmıştım sanki midem kalkmıştı yanlış hatırlamıyorsam yoğurttan olsa gerek :/
Safir'im aroma oranı çok yüksek belki o bulandırmış olabilir çünkü bende de aynısı olduOnu kullanmıştım sanki midem kalkmıştı yanlış hatırlamıyorsam yoğurttan olsa gerek :/
Safirin diy kitlerini 15 günden itibaren tüketmek gerekiyor sanirım. %20 yüksek bir oran evet.Safir'im aroma oranı çok yüksek belki o bulandırmış olabilir çünkü bende de aynısı oldu
İki farklı bisküvi ve çeşitli kremaların muhteşem
birlikteliği. Baskın bir büskivi altında yatan yumuşak
sütlü kremalar ile pürüzsüz bir lezzet oldu.
Safirden son siparişimdeki ananas faciasından sonra tereddut ediyorum ama capella nar siparis etmeyi düsünuyorum bu sefer.Golden son zamanlarda muhteşem buzdu. Trebeca'd bile kullandıkları şeker tele yapışıyor yanık şeker tadı geliyor 2. tank'dan sonra. Safir de aynı diyebilirim. Mixle denedim demlendiği zaman göreceğiz o ne durumda olacak. Sanırım bu gidişle tekil aroma alacağız
safir hediye olarak flip flop lychee göndermiş, mentol severseniz eğer fena değil. Ben hiç sevmeme rağmen hoşuma gitti. Mtl'den ziyede dl için daha uygun gibiSafirden son siparişimdeki ananas faciasından sonra tereddut ediyorum ama capella nar siparis etmeyi düsünuyorum bu sefer.
Teşekkürler hocam. Ez duz it ve azulberry aldım demleniyor. Hediye olarak da kanzi göndermişler. Yakın tatlar gibi geldi henüz kullanmadım ama. Azulberry çok iyi kokuyor ama onu belirtmeliyimsafir hediye olarak flip flop lychee göndermiş, mentol severseniz eğer fena değil. Ben hiç sevmeme rağmen hoşuma gitti. Mtl'den ziyede dl için daha uygun gibi
'Z'li tatlar serisi olabilir yeni adıTeşekkürler hocam. Ez duz it ve azulberry aldım demleniyor. Hediye olarak da kanzi göndermişler. Yakın tatlar gibi geldi henüz kullanmadım ama. Azulberry çok iyi kokuyor ama onu belirtmeliyim![]()
Krema ve meyve bir araya gelince gerçekten güzel oluyor deneme listeme ekledim hocam iştahım kabardıTeşekkürler hocam. Ez duz it ve azulberry aldım demleniyor. Hediye olarak da kanzi göndermişler. Yakın tatlar gibi geldi henüz kullanmadım ama. Azulberry çok iyi kokuyor ama onu belirtmeliyim![]()
Krema ve meyve bir araya gelince gerçekten güzel oluyor deneme listeme ekledim hocam iştahım kabardı![]()
Falcon sütlaç öneririmArkadaşlar bana diy kit (pastane aroması) birde yumuşak içim 0mg yada 1mg nic Nbase tavsiyesi verirmisiniz.
Crispy Threats tavsiye ederimArkadaşlar bana diy kit (pastane aroması) birde yumuşak içim 0mg yada 1mg nic Nbase tavsiyesi verirmisiniz.